Hotel HOTEL F1 MULHOUSE CENTRE OUEST (GERENOVEERD)

Avis-klantbeoordeling 2.5/5 1.235 beoordelingen

+ 12 Diensten
Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 12h00

Uitchecken tot 12h00

Betaalde services

Diensten en praktische informatie
 • Online inchecken
 • Wifi/internettoegang
 • Parkeren
 • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
 • Huisdieren toegestaanBetaalde services
 • Rookvrij hotel
 • BALE MULHOUSEBetaalde services
 • In het hotel gesproken talen
 • Vroege check-in/Late check-outBetaalde services
Catering
 • OntbijtBetaalde services
 • Automaat voor snacks en dranken
Zakelijke diensten
 • Kopieer- en printfaciliteiten

Hotel locatie

HOTEL F1 MULHOUSE CENTRE OUEST (GERENOVEERD)

50 rue du Soleil
Cité du Parc Gluck
68200
mulhouse
frankrijk

Tel: +33891705328

Fax: (+33)389423089

Inchecken vanaf 12h00

Uitchecken tot 12h00

 • Met het vliegtuig

  BALE MULHOUSE op 35 km / 21 mijl - Pendeldienst niet gratis

 • Met de trein

  MULHOUSE GARE op 5 km / 3 mijl

Gps:47.756126, 7.317062

Onze accommodaties

Cabrio Room with private bathroom - New to #ontheroad

 • Max. aantal personen: 2
 • Oppervlak: Vanaf 9 / 97 sq ft

Break Room for 3 travelers maximum - #ontheroad basics

 • Max. aantal personen: 3
 • Oppervlak: Vanaf 9 / 97 sq ft

Tandem Room for 2 travelers maximum. #ontheroad basics

Toegankelijke kamer
 • Max. aantal personen: 2
 • Oppervlak: Vanaf 9 / 97 sq ft

Side-Car Room for 2 travelers maximum - #ontheroad basics

 • Max. aantal personen: 2
 • Oppervlak: Vanaf 9 / 97 sq ft

Familiekamer klassiek

 • Max. aantal personen: 5

TRIO kamer voor maximaal drie personen. Ideaal voor gezinnen, stellen of vrienden.

 • Max. aantal personen: 3
Kamers

Onze beoordelingen voor
HOTEL F1 MULHOUSE CENTRE OUEST (GERENOVEERD)

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling 2.5/5

1.235 beoordelingen

Prima voor wat je betaalt

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Mike Alleen - 02/09/2020 ALL bevestigde berichten

Checkin was goed, receptionist houdt goed aan de corona regels. Kamer prima helaas veel muggen. Toilet en douche schoon. Parkeerplaats was goed. Alleen de receptionist van de vroege ochtend die zei niet eens goedemorgen, zonder handen te wassen het brood aan het snijden en hij droeg geen mondkapje wat verplicht was, erg slecht. Ontbijt was oke. Wifi exteem slecht en werkte niet op de kamer.

Geachte MICHEL K., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours) erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Hotel prima. Familiekamer top. Locatie minder.

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Roy Gezinnen - 21/07/2020 ALL bevestigde berichten

We verbleven in de familiekamer van dit hotel. Dat was met toilet en badkamer prima voor elkaar. Ontvangst was ok. Alleen de locatie was wat ons betreft minder. Te ver weggestopt in een wijk.

Geachte ROY B., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours) erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,
Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Anoniem Gezinnen - 27/01/2020 ALL bevestigde berichten

het is vreemd dat er bij het boeken geen samenvatting wordt gegeven van hetgeen is gekozen en dat dit bevestigd moet worden alvorens over te gaan tot betalen. Zo had ik opeens een ander hotel geboekt dan oorspronkelijk gekozen. Dan kun je in ieder geval nog bevestigen/controleren of bijv het hotel, aantal bezoekers en de datum juist gekozen zijn....nu zie je de geboekte gegevens pas terug nadat je creditcardgegevens hebt ingevoerd maar dan is de boeking al definitief.

Geachte E L., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours) erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Er is nog veel voor verbetering vatbaar

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Luc Gezinnen - 23/12/2019 ALL bevestigde berichten

Het hotel was over het geheel proper maar er is 's nachts veel lawaai door gasten. Door de laminaatvloer in de gang dringen de voetstappen erg door op de kamers, dit is 's nachts erg storend. De kamers zijn zeer klein, te klein voor 3 personen. De tweede dag lagen er geen propere lakens op de bedden. Het personeel is vriendelijk en de bedden zijn comfortabel. De nooduitgangen worden door de bewoners gebruikt om buiten te gaan en lange tijd opengehouden om weer langs die weg binnen te kunnen (koude). Bij het ontbijt is er weinig keuze maar dat is niet erg. Wel moet men aan het personeel vragen om brood bij te vullen want dat werd niet in het oog gehouden. De ontbijtruimte is te klein voor het aantal gasten. Bij aankomst waren de beide, aan ons gezelschap toegewezen, kamers nog ijskoud en moesten wij zelf de verwarming nog aanzetten. Wij kregen hier ook geen uitleg over (werking van het toestel) en hebben het zelf uitgezocht. Overdag gingen wij op uitstap en toen wij terug kwamen hing er op één van de kamers een duidelijke sigaretten geur. Niemand van ons rookt dus vermoeden wij dat iemand met een sigaret op de kamer geweest was. De sigarettenrook was niet op de gang te ruiken, enkel op de kamer. Dit vonden wij zeer storend en onprofessioneel. Bij een volgend bezoek aan Mulhouse en omgeving kiezen wij voor een ander hotel.

Madame/Monsieur R., Nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire à la suite de votre séjour à hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Nous sommes désolés que le service et la prestation n’aient pas été à la hauteur de vos attentes, et nous vous prions d’accepter nos plus sincères excuses. Les hôtels Hotel F1 sont désireux de vous offrir la meilleure qualité de service pour vos séjours ; par conséquent, votre avis est très précieux. Soyez assuré(e) que les mesures nécessaires seront mises en oeuvre afin d’améliorer la qualité des prestations évoquée. De nouveau, nous vous remercions pour vos commentaires et espérons regagner votre confiance lors d’un prochain séjour. Dans l’attente de vous accueillir prochainement, nous vous prions de croire, Madame/Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

Klein, muf en vies

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Henk Stellen - 12/08/2019 ALL bevestigde berichten

Slecht. Veel te kleine en warme kamers. Zeer beperkt en minimaal ontbijt. Niet eens handdoeken op de kamers! Je krijgt het idee dat je in een gevangenis verblijft. Waarschijnlijk is het daar nog beter.

Monsieur V., C’est avec une attention particulière que nous avons pris connaissance de vos commentaires à la suite de votre séjour à hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Nous vous présentons nos excuses pour l’inconvénient rencontré et nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire, Nous sommes très soucieux d’offrir des services de qualité à nos clients, pour les améliorer vos commentaires nous sont très précieux. La Direction de l’hôtel a été immédiatement informée de vos remarques. Elle a sensibilisé l’ensemble de son équipe afin d’éviter que la situation ne se reproduise. Conscients que les désagréments rencontrés ont altéré la qualité de votre séjour. Malgré cet incident, nous espérons garder votre confiance et restons à votre écoute. Dans l’attente de vous accueillir prochainement dans un hôtel Hotel F1, nous vous prions de croire, Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

Uitermate smerig en voelde onveilig voor kinderen

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Jan Gezinnen - 29/07/2019 ALL bevestigde berichten

De receptioniste deed weinig moeite om Engels te spreken. Kwam daardoor onvriendelijk over. Algemene ruimtes waren bijzonder ranzig. De kamers (3e verdieping) ook. Smerig en extreem warm. Daardoor hadden veel gasten de kamerdeur open. Daarbij trokken zij zich niet aan van andere gasten. D'r liepen allerlei mannen in ondergoed op de gang. Wat voor mijn vrouw, zoon en dochter heel onveilig over kwam De toiletten en douches waren te vies om gebruik van te maken. Het ontbijt was eenvoudig maar prima.

Monsieur H., C’est avec une attention particulière que nous avons pris connaissance de vos commentaires à la suite de votre séjour à hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Nous vous présentons nos excuses pour l’inconvénient rencontré et nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire, Nous sommes très soucieux d’offrir des services de qualité à nos clients, pour les améliorer vos commentaires nous sont très précieux. La Direction de l’hôtel a été immédiatement informée de vos remarques. Elle a sensibilisé l’ensemble de son équipe afin d’éviter que la situation ne se reproduise. Conscients que les désagréments rencontrés ont altéré la qualité de votre séjour. Malgré cet incident, nous espérons garder votre confiance et restons à votre écoute. Dans l’attente de vous accueillir prochainement dans un hôtel Hotel F1, nous vous prions de croire, Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.
Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Harry Gezinnen - 27/07/2019 ALL bevestigde berichten

Mooie nieuwe kamers. Wel lawaai op de gang ‘s nachts.

Geachte HARRY D., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours) erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Slechte nacht

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Wouter Gezinnen - 17/07/2019 ALL bevestigde berichten

Bij Formule 1 verwacht je geen luxe, maar wel een kamer om rustig te kunnen slapen en parking voor de auto. Geen van beide was hier het geval. Er was veel te weinig parking en net naast de kamer was zowel ‘s nachts als heel vroeg ‘s ochtends ontzettend veel lawaai (zou het kunnen dat het de arbeiders die de renovatie doen waren, die in de kamers naast ons sliepen?). Resultaat was dat we amper hebben kunnen slapen. Onder deze omstandigheden lijkt het me beter het hotel te sluiten tot de renovatie is afgerond. De aanwezige medewerkers waren wel vriendelijk, correct en behulpzaam.

Madame/Monsieur M., C’est avec une attention particulière que nous avons pris connaissance de vos commentaires à la suite de votre séjour à hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Nous vous présentons nos excuses pour l’inconvénient rencontré et nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire, Nous sommes très soucieux d’offrir des services de qualité à nos clients, pour les améliorer vos commentaires nous sont très précieux. La Direction de l’hôtel a été immédiatement informée de vos remarques. Elle a sensibilisé l’ensemble de son équipe afin d’éviter que la situation ne se reproduise. Conscients que les désagréments rencontrés ont altéré la qualité de votre séjour. Malgré cet incident, nous espérons garder votre confiance et restons à votre écoute. Dans l’attente de vous accueillir prochainement dans un hôtel Hotel F1, nous vous prions de croire, Madame /Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

Veel lawaai en heel vuil !!

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Anoniem Gezinnen - 13/07/2019 ALL bevestigde berichten

Maar 1 werkende wc op de gang en die stond onderwater ! Heel de nacht tot 1.30 u snachts voortdurend mensen die langs de branddeur naar binnen kwamen . Op de gang heel de avond veel lawaai !!

Madame D., C’est avec une attention particulière que nous avons pris connaissance de vos commentaires à la suite de votre séjour à hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Nous vous présentons nos excuses pour l’inconvénient rencontré et nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire, Nous sommes très soucieux d’offrir des services de qualité à nos clients, pour les améliorer vos commentaires nous sont très précieux. La Direction de l’hôtel a été immédiatement informée de vos remarques. Elle a sensibilisé l’ensemble de son équipe afin d’éviter que la situation ne se reproduise. Conscients que les désagréments rencontrés ont altéré la qualité de votre séjour. Malgré cet incident, nous espérons garder votre confiance et restons à votre écoute. Dans l’attente de vous accueillir prochainement dans un hôtel Hotel F1, nous vous prions de croire, Madame, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

simpel, maar doelmatig

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

M Gezinnen - 07/07/2019 ALL bevestigde berichten

Schoon, simpel, maar doelmatig voor slechts een overnachting op doorreis. Facultatief, koffieautomaat en simpele lunch aanwezig. Echter, de afscherming met de gang, qua geluid, is matig: iets teveel geluid hoor je erg goed, erg hinderlijk is de klap van de dichtslaande klapdeuren op de gang.

Geachte H.J. R., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours) erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

In dit hotel kun je geen gasten ontvangen. Vervallen, smeris, stinkend.

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

A. M. Stellen - 23/05/2019 ALL bevestigde berichten

Het hotel is in verbouwing. Entree is er niet. Provisorische ontvangst. Kamer was slecht schoongemaakt en alles tot de draad gesleten. In het gebouw verbleven asielzoekers oid. Sanitair was vies en kapot. Al met al een schokkende ervaring dat zoiets wordt aangeboden.

Monsieur M., C’est avec une attention particulière que nous avons pris connaissance de vos commentaires à la suite de votre séjour à hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Nous vous présentons nos excuses pour l’inconvénient rencontré et nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire, Nous sommes très soucieux d’offrir des services de qualité à nos clients, pour les améliorer vos commentaires nous sont très précieux. La Direction de l’hôtel a été immédiatement informée de vos remarques. Elle a sensibilisé l’ensemble de son équipe afin d’éviter que la situation ne se reproduise. Conscients que les désagréments rencontrés ont altéré la qualité de votre séjour. Malgré cet incident, nous espérons garder votre confiance et restons à votre écoute. Dans l’attente de vous accueillir prochainement dans un hôtel Hotel F1, nous vous prions de croire, Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

Niet proper en uitgeleefd

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Anoniem Vrienden - 16/03/2019 ALL bevestigde berichten

Hotel was totaal niet proper: gang was vuil net als het sanitair waarvan dan nog de helft afgesloten was dmv van een rood/wit lint..

Geachte BRAM V., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Hotel F1, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend,

Hotel gaf een erg onderkomen indruk.

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Mark Zaken - 01/03/2019 ALL bevestigde berichten

Inkom van hotel vuil en slecht ruikend. veel volk in en rond de ingang en dat gaf geen veilig gevoel. Lawaai in de gangen. Vuilbak in de kamer was niet leeg. Slecht verluchte kamer. Ik ben vroeg vertrokken, niemand aan receptie en deur open.

Monsieur S., C’est avec une attention particulière que nous avons pris connaissance de vos commentaires à la suite de votre séjour à hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Nous vous présentons nos excuses pour l’inconvénient rencontré et nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire, Nous sommes très soucieux d’offrir des services de qualité à nos clients, pour les améliorer vos commentaires nous sont très précieux. La Direction de l’hôtel a été immédiatement informée de vos remarques. Elle a sensibilisé l’ensemble de son équipe afin d’éviter que la situation ne se reproduise. Conscients que les désagréments rencontrés ont altéré la qualité de votre séjour. Malgré cet incident, nous espérons garder votre confiance et restons à votre écoute. Dans l’attente de vous accueillir prochainement dans un hôtel Hotel F1, nous vous prions de croire, Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

Vieze badruimten en w.c,s ,douche wisselt constant van zeer heet tot koud.

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Yolande Gezinnen - 20/10/2018 ALL bevestigde berichten

De receptioniste was heel vriendelijk. De kamer was aardig schoon. De matras van het bovenbed was erg kort. De douches en wc,s waren vies en het water van de douche wisselt constant van zeer heet naar koud. Niet erg prettig! Bij één w.c ging het licht uit als je de wc op slot deed.

Madame/Monsieur E., C’est avec une attention particulière que nous avons pris connaissance de vos commentaires à la suite de votre séjour à hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Nous vous présentons nos excuses pour l’inconvénient rencontré et nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire, Nous sommes très soucieux d’offrir des services de qualité à nos clients, pour les améliorer vos commentaires nous sont très précieux. La Direction de l’hôtel a été immédiatement informée de vos remarques. Elle a sensibilisé l’ensemble de son équipe afin d’éviter que la situation ne se reproduise. Conscients que les désagréments rencontrés ont altéré la qualité de votre séjour. Malgré cet incident, nous espérons garder votre confiance et restons à votre écoute. Dans l’attente de vous accueillir prochainement dans un hôtel Hotel F1, nous vous prions de croire, Madame /Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

Zeer slecht

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Maria Stellen - 06/09/2018 ALL bevestigde berichten

Lawaaierig, ongeorganiseerd, slecht ontbijt (stond vrijwel niks), onvriendelijk personeel, smerig (kakkerlakken lagen in toilet)

Madame H., C’est avec une attention particulière que nous avons pris connaissance de vos commentaires à la suite de votre séjour à hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Nous vous présentons nos excuses pour l’inconvénient rencontré et nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire, Nous sommes très soucieux d’offrir des services de qualité à nos clients, pour les améliorer vos commentaires nous sont très précieux. La Direction de l’hôtel a été immédiatement informée de vos remarques. Elle a sensibilisé l’ensemble de son équipe afin d’éviter que la situation ne se reproduise. Conscients que les désagréments rencontrés ont altéré la qualité de votre séjour. Malgré cet incident, nous espérons garder votre confiance et restons à votre écoute. Dans l’attente de vous accueillir prochainement dans un hôtel Hotel F1, nous vous prions de croire, Madame, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

het was zeer vuil,verouderd en veel lawaai!!

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

V. S. Gezinnen - 04/09/2018 ALL bevestigde berichten

de beide kamers waren ontzettend vuil (vloer ,muren en kruimels in bed!!)

Monsieur V., C’est avec une attention particulière que nous avons pris connaissance de vos commentaires à la suite de votre séjour à hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Nous vous présentons nos excuses pour l’inconvénient rencontré et nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire, Nous sommes très soucieux d’offrir des services de qualité à nos clients, pour les améliorer vos commentaires nous sont très précieux. La Direction de l’hôtel a été immédiatement informée de vos remarques. Elle a sensibilisé l’ensemble de son équipe afin d’éviter que la situation ne se reproduise. Conscients que les désagréments rencontrés ont altéré la qualité de votre séjour. Malgré cet incident, nous espérons garder votre confiance et restons à votre écoute. Dans l’attente de vous accueillir prochainement dans un hôtel Hotel F1, nous vous prions de croire, Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

OK voor een nacht

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Cjg Zaken - 27/08/2018 ALL bevestigde berichten

schoner dan voorheen, maar met veel achterstallig onderhoud door veroudering.

Geachte CJG V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours) erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,

Niet schoon

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Nicole Gezinnen - 23/08/2018 ALL bevestigde berichten

We twijfelden of tweepersoonsbed wel verschoond was. De lakens onder sprei waren gekreukt en zaten vlekken op. Hebben daarom in kleding bovenop sprei geslapen. Kamer was stoffig en vieze (oppervlakkige) vlekken op de muren. Wc's waren smerig en stonken, bovendien lagen er gebruikte condooms in de enige wc beneden die gebruikt kon worden. Helaas wees mijn kind van 5 jaar ons hierop, toen hij moest plassen. "Er lag iets vies in de wc". Moesten naar een andere verdieping om te plassen.

Madame/Monsieur M., C’est avec une attention particulière que nous avons pris connaissance de vos commentaires à la suite de votre séjour à hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Nous vous présentons nos excuses pour l’inconvénient rencontré et nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire, Nous sommes très soucieux d’offrir des services de qualité à nos clients, pour les améliorer vos commentaires nous sont très précieux. La Direction de l’hôtel a été immédiatement informée de vos remarques. Elle a sensibilisé l’ensemble de son équipe afin d’éviter que la situation ne se reproduise. Conscients que les désagréments rencontrés ont altéré la qualité de votre séjour. Malgré cet incident, nous espérons garder votre confiance et restons à votre écoute. Dans l’attente de vous accueillir prochainement dans un hôtel Hotel F1, nous vous prions de croire, Madame /Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

Zeer vies hotel! Kamer vies, toiletten vies en kapot en doches vies!

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Liek Vrienden - 19/08/2018 ALL bevestigde berichten

Mijn verblijf was zeeeer onaangenaam! Het hotel is te vies voor woorden! Zou grondig ontsmet moeten worden.

Madame P., C’est avec une attention particulière que nous avons pris connaissance de vos commentaires à la suite de votre séjour à hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Nous vous présentons nos excuses pour l’inconvénient rencontré et nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire, Nous sommes très soucieux d’offrir des services de qualité à nos clients, pour les améliorer vos commentaires nous sont très précieux. La Direction de l’hôtel a été immédiatement informée de vos remarques. Elle a sensibilisé l’ensemble de son équipe afin d’éviter que la situation ne se reproduise. Conscients que les désagréments rencontrés ont altéré la qualité de votre séjour. Malgré cet incident, nous espérons garder votre confiance et restons à votre écoute. Dans l’attente de vous accueillir prochainement dans un hôtel Hotel F1, nous vous prions de croire, Madame, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

Vies

Avis-klantbeoordeling 2.5/5

Mat Stellen - 13/08/2018 ALL bevestigde berichten

De kamer was al in tijden niet meer schoongemaakt. Er lag troep op de grond, kamer was stoffig en vol met vlekken. Beddengoed was bovengemiddeld schoon. De badkamer op de gang viel half uit elkaar en was smerig, net als het toilet waar je niet op de bril durfde te zitten.

Madame/Monsieur W., C’est avec une attention particulière que nous avons pris connaissance de vos commentaires à la suite de votre séjour à hotelF1 Mulhouse Centre Ouest (rénovation en cours). Nous vous présentons nos excuses pour l’inconvénient rencontré et nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous écrire, Nous sommes très soucieux d’offrir des services de qualité à nos clients, pour les améliorer vos commentaires nous sont très précieux. La Direction de l’hôtel a été immédiatement informée de vos remarques. Elle a sensibilisé l’ensemble de son équipe afin d’éviter que la situation ne se reproduise. Conscients que les désagréments rencontrés ont altéré la qualité de votre séjour. Malgré cet incident, nous espérons garder votre confiance et restons à votre écoute. Dans l’attente de vous accueillir prochainement dans un hôtel Hotel F1, nous vous prions de croire, Madame /Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

Onze meest recente 20 reviews

Onze andere hotels in de buurt