Hotel – Hotel Mercure Nevers Pont de Loire
Mercure hotel Mercure hotel

Hotel Mercure Nevers Pont de Loire

3.5/5 447 beoordelingen
Zien op een kaart
 • Het hotel heeft WiFi Wifi/internettoegang
 • Het hotel heeft een bar Bar
 • Het hotel heeft parkeergelegenheid Parkeren
 • Het hotel heeft een restaurant Restaurant
 • Het hotel heeft airconditioning in de kamers Airconditioning
Controleer de prijzen

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 12h00
Uitchecken tot 12h00

Diensten en praktische informatie

Betaalde services

Ontspanning en activiteiten

Catering

 • Ontbijt

Zakelijke diensten

Bekijk alle diensten

Hotel locatie

Bedrijven en evenementencentra in de buurt

Bedrijf

EDF GDF0 km / 0 mi
VALEO0 km / 0 mi

Uw vergaderingen en evenementen

Verhoog de efficiëntie of het plezier van het samenkomen door gebruik te maken van de knowhow van Mercure om een unieke sfeer van gezelligheid en van welzijn te creëren.

Naam ruimte Oppervlakte Hoogte Theaterstijl U-vorm Carré Klasopstelling Diner
SALON MAZARIN 50 m2 2 m 30 15 15 25 24
SALON MONSIGNY 100 m2 2 m 80 35 45 49 70
SALON MONSIGNY/MAZARIN 150 m2 2 m 150 50 90 74 120
  • Audio and video equipment
  • Video-apparatuur
  • Toegang tot WiFi

Voor de organisatie van uw vergadering verstrekt het hotel u graag inlichtingen over de beschikbaarheid van apparatuur en diensten.

Apparatuur in de vergaderruimten

Onze kamers

 • 59 kamers
 • Rookvrij hotel
 • 2 kamers voor mensen met beperkte mobiliteit
 • 16 aangrenzende kamers
  • 220/240V AC
  • Airconditioning
  • Kaart met nooduitgangen
  • Zenderaanbod Canal+ en Canalsat
  • Radio in kamer
  • Bureaus in alle kamers
  • Satelliet-TV/kabelkleuren-TV
  • Mogelijkheid tot openen ramen
  • Draadloos internet in de kamer
  • Telefoon met directe buitenlijn
  • Automatische temperatuurcontrole
  • Hoge snelheid transmissielijn
  • RJ 45 stekker
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Badkuip
  • Haardroger bij receptie
  • Haardroger in badkamer
  • Make-up spiegel/vergrootspiegel
  • Hoorbaar brandalarm
  • Brandalarm in kamer
  • Informatie noodsituatie in kamer
  • Wekker
  • Automatische wekdienst
  • Wekdienst via receptie
Voorzieningen in onze kamers

Onze restaurants en bars

Bekijk al onze restaurants en bars
4.2/5 ALL beoordeling 1.633 beoordelingen

Onze beoordelingen voor
Hotel Mercure Nevers Pont de Loire

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie
tripadvisor tripadvisor
3.5/5 TripAdvisor score 447 beoordelingen
Arthur Stellen - 06/11/2019 ALL bevestigde berichten
« Ontgoocheld!!! »

Wij zijn reeds verschillende keren komen logeren in dit hotel! Laatste keer was 15 april 2019. We hadden toen kamer 120! Thans kwamen wij terug en er bleken geen gewone kamers meer te zijn, alleen een privilegekamer. We kregen kamer 120!!! 1 flesje water, 1 badjas, 1 paar slippers... ok tot daar toe. S anderendaags morgen wilden we afrekenen. Blijkbaar liet onze kredietkaart het afweten... de receptioniste bekeek ons argwanend en vroeg of er wel voldoende provisie was. Wij namen een andere kredietkaart, en weer hetzelfde. Ik opperde dat er misschien wel iets aan het toestel kon zijn, maar nee dat was onmogelijk want anderen voor ons hadden reeds betaald met de kaart. Nog 2x geprobeerd met de kaarten van mijn echtgenote, maar ook daar: geen provisie! Andere gasten bekeken ons reeds vies... ik heb naar mijn bank gebeld in België, die op hun beurt naar banksys hebben gebeld. Er was met onze kaarten niets mis! Een andere klant kreeg na mij hetzelfde probleem. Toen werd er actie ondernomen. De directie kwam het toestel nakijken en bleek de connectie los te zitten. Wij hebben dan ook betaald met onze kaart! Maar we hebben hiermee meer dan een half uur verloren, vernederd geweest en het belangrijkste: GEEN ENKELE VERONTSCHULDIGING !!!! Hier komen wij NIET meer terug!!!!!!!!!

Walter Stellen - 10/10/2019 ALL bevestigde berichten
« Koude bedoening »

Bij aankomst geen verwarming in de kamer en badkamer. Werd opgevangen met een klein elektrisch vuurtje, onvoldoende. Hadden kamer geboekt met zicht op de Loire (meerprijs). Zagen uit op een bouwwerf met in de verte de Loire. In de kamer stond bovendien de schimmel op de muur onder de venster. Het personeel was redelijk vriendelijk en het ontbijt was zeer verzorgd.

Stellen - 09/10/2019 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor
« Koude bedoening »

Er was geen verwarming op de kamer en dat was een onaangenaam gevoel. 's morgens in de badkamer was het ook al niet gezellig. Men heeft ons een electrisch vuurtje bezorgd, maar dat hielp niet veel. Dit is een hotel van deze waarde onwaardig. Bovendien was de muur onder de venster volledig aangetast door vocht. Bovendien hadden wij meer betaald voor ziicht op de Loire, maar dat was een tegenvaller. uitzicht op een bouwwerf.

Leendert Alleen - 04/10/2019 ALL bevestigde berichten
« Prima hotel »

Prima hotel, ook al was het maar voor 1 nacht

Peter Stellen - 21/05/2019 ALL bevestigde berichten
« Prima hotel met uitzicht op Loire »

Het verblijf was prima. Kamers ruim en schoon. Vriendelijk personeel. Een aanrader. Jammer van een avond met een feest door een grote groep in het hotel. Receptie heeft zich hiervoor geëxcuseerd.

Anoniem Zaken - 01/03/2019 ALL bevestigde berichten

Zeer goed met uitzondering van het wifi netwerk, is enorm traag

Adrianus Stellen - 19/09/2018 ALL bevestigde berichten
« Drukte wegens grote groep deed individuele gasten ernstig tekort »

Het verblijf op zich, de kamers, de accomodatie en normaal gezien het restaurant en ontbijt zijn perfect in orde. Dit keer echter verstoorde een grote groep wielrenners enerzijds de rust, anderzijds de voortvarendheid van de bediening ook al liep de dame de benen onder het lijf vandaan. Vele malen erger was dat wij te horen kregen dat alle flessen witte wijn op de kaart op waren vanwege de ploeg. Na ruim een uur en een half kregen wij het voorgerecht. Na korte tijd kregen we de tartaar de boeuf. De tartaar was veel te grove gesneden. Het waren allemaal formaat dobbelsteen. (te weining tijd om echt fijn te snijden). Mijn echtgenote vond de kleur van het vlees verdacht rood en wilde het niet eten maar gaf het aan mij. Midden in de nacht kwam de hele maaltijd eruit. Vermoeden is dat met sulfiet verouderd vlees weliswaar kort voor uitserveren gesneden in dobbelstenen ipv als tartaar de veroudering van het vlees is gemaskeerd. In de ochtend gereclameerd maar de reactie was (begrijpelijk) vlees werd a la minute voor u gesneden. Een gevoel van schaamte was te bemerken en als tegemoetkoming hoefden we dan de fles wijn van die avond niet te betalen. De dag erna is geconstateerd dat ik een behoorlijke voedselvergiftiging had opgelopen. Waarom mijn uitgebreid verhaal: Het hotel hebben wij al vaker bezocht en wij waren echt tevreden. Nimmer waren er (zondagavond) veel gasten. Dit maal was er een grote groep en de organisatie van de zaal alsook de keuken veranderde in een chaos met als gevolg een ontvreden gast die onwillekeurig zijn visie gaat bijstellen over de Mercure hotels en restaurants.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte AD V., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Hôtel Mercure Nevers Pont de Loire. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Sébastien

René Vrienden - 04/09/2018 ALL bevestigde berichten
« Comfortabel hotel met een prachtig terras om te dineren met uitzicht op de rivier »

Het hotel was een prima start voor onze fietsvakantie, onze auto kon hier 2 weken veilig geparkeerd worden (tegen betaling). Kamer was ruim, het 's avonds dineren op het terras was heerlijk. Ook het ontbijt was prima.

Luc Stellen - 20/08/2018 ALL bevestigde berichten
« Een gewoon verblijf »

Goede ontvangst Kamers zijn eerder basic. Privilege kamers zijn niet in twin beschikbaar Bediening in bar en annex restaurant slechts door één enkele persoon dus bijgevolg lange wachttijd voor bediening (we zijn dan maar zonder drankje weggegaab...)

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Hôtel Mercure Nevers Pont de Loire erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Sébastien

Jo Stellen - 24/06/2018 ALL bevestigde berichten
« Gewoon goed »

Grote verzorgde kamer. Het beloofde rivierzicht was zijdelings en dus een beetje een tegenvaller. Diner op het terras (tof !) was beter dan je in een hotel zou verwachten en redelijk qua prijszetting. Het ontbijt was zeer goed. En onze incheckmadamme leek wel een fotomodel en meer nog, ze had nog charisma ook. Maar goed, dat vond mijn echtgenote dan weer niet echt toegevoegde waarde. Gemakkelijke parking. Wat groezelige omgeving is wel een minder punt

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Mevrouw, mijnheer, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Hôtel Mercure Nevers Pont de Loire erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Sébastien

Jules Vrienden - 04/06/2018 ALL bevestigde berichten
« Comfort Hotel »

Professionele en vriendelijke medewerkers in het Hotel. Vlotte bediening in de Bar. Verzorgde kamers en uitstekend restaurant met zeer professionele bediening. Prijs kwaliteit zeer goed.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Hôtel Mercure Nevers Pont de Loire erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Sébastien

Joseph Stellen - 10/09/2017 ALL bevestigde berichten
« een aangename tussenstop »

zeer goed hotel op een rustige plaats. personeel heel vriendelijk en correct in de omgang.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte JOSEPH H., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Hôtel Mercure Nevers Pont de Loire erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Sébastien

Joost Stellen - 08/09/2017 ALL bevestigde berichten
« Hotel in hartje Nevers »

Altijd weer fijn om in een Mercure hotel te zijn. In dit hotel kun je ook prima eten. Jammer dat ze maar voor 1 persoon accessoires hadden neergelegd.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte JOOST J., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Hôtel Mercure Nevers Pont de Loire erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Sébastien

A Gezinnen - 13/08/2017 ALL bevestigde berichten
« Mooi uitzicht »

We hadden een kamer met prachtig uitzicht. in de kamer was een extra bed bijgeplaatst voor onze dochter, maar dit maakten dat we amper konden lopen in de kamer. Verder prima !

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte AICHA L., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Hôtel Mercure Nevers Pont de Loire erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Sébastien

Stellen - 22/06/2017 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor
« Prima hotel »

Vriendelijk personeel. Aangename welkomsattentie op de kamer. Ruime, comfortabele kamer. Televisie met groot scherm . Zeer rustige ligging met uitzicht op Loire. De airco op deze snikhete dag had het wel moeilijk . Parkeergarage bereikbaar via omweg.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Merci à vous pour vos propos élogieux. Très cordialement, La Direction

Anoniem Stellen - 06/01/2017 ALL bevestigde berichten

Personeel was heel vriendelijk, gastvrij en behulpzaam echter: - Avondeten gebakken vis was gedeeltelijk rauw - Temperatuur regeling op kamer werkte niet waardoor temperatuur opliep tot boven 25 graden. Enige controle die overbleef was de zekering van de ventilatie uitzetten waardoor de kamer erg bedompt waas. Raam openen niet mogelijk door vorst buiten/ - Ontbijt erg karig voor een *** hotel, stokbrood elke ochtend taai en niet vers. - 's avonds rond 10 uur geen personeel in hotelbar waardoor we na 15 minuten onverrichterzake weggingen - Hotel gedateerd, behoeft een grote renovatie - lift stopte 5 a 10 cm te hoog op de 2de verdieping

Anoniem Stellen - 26/09/2016 ALL bevestigde berichten

Prestigekamer geboekt voor twee personen. Bedroevend de uitrusting was bedoeld voor één persoon extrakamerjas en badpantoffels moesten afzonderlijk aangevraagd worden.Bij de reservering was ons telefonisch gemeld dat het ontbijt inclus was. Bij de betaling werd ons twee Petit Déjeuner's aangerekend.

Anoniem Stellen - 04/09/2016 ALL bevestigde berichten

Mooi hotel waar wij eerder geweest zijn.

Anoniem Stellen - 12/08/2016 ALL bevestigde berichten

Wij waren verwonderd dat het restaurant gesloten was, na een lange reis is het niet prettig nog op zoek te moeten gaan naar een restaurant.

Anoniem Vrienden - 04/08/2016 ALL bevestigde berichten

Heel rustig hotel met super vriendelijk personeel. Redelijk uitgebreid ontbijt, wel elke dag hetzelfde. Nette, comfortabele kamers, alleen jammer dat er geen enkel opberglade aanwezig is. Mooi uitzicht over de Loire, de nadelen (muggen!) moet je er wel bijnemen.

Onze meest recente 20 reviews
Meer reviews weergeven
In samenwerking met

Beoordelingen van internetgebruikers

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

Boek dit hotel
Uw loyaliteit wordt beloond
ALL - Accor Live Limitless
Hotel zonder Als {{fidelityCard}}- lid Gratis: word lid

Als ik dit hotel boek:

 • Spaar ik Status- en Rewards-punten
 • Spaar ik geen punten
 • Zet ik mijn HuaZhu Rewards eenvoudig om in ALL - Accor Live Limitless-punten (en omgekeerd)
 • Kan ik mijn Rewards-punten gebruiken
 • Kan ik mijn punten niet gebruiken
 • Profiteer ik van voordelen {{fidelityCard}}
 • Profiteer ik van voordelen
 • Profiteer ik niet van voordelen
 • Profiteer ik van de Ledenkorting
 • Profiteer ik niet van de Ledenkorting

Onze andere hotels in de buurt

Controleer de prijzen