ibis Styles London Southwark - dicht bij Borough Market

ibis Styles London Southwark - dicht bij Borough Market 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.6/5 856 beoordelingen

Zien op een kaart

Omschrijving

Extras van het hotel

  • 114 moderne kamers met kamers met tussendeur

  • In het centrum van Londen met eenvoudige toegang tot toeristische attracties

  • London Bridge Tube-train Station is less than 5-minutes away

  • Vergaderruimten en gratis onbeperkt WiFi in het hele hotel

  • Hotel Bar & Restaurant met internationale gerechten

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Hotel locatie

ibis Styles London Southwark - dicht bij Borough Market

43-47 Southwark Bridge Road
SE1 9HH Londen
Verenigd Koninkrijk

  • COVENT GARDEN-TOWER GATEWAY:  RV1 SOUTHWARK STREET

  • JUBILEE AND NORTHERN:  JUBILEE LONDON BRIDGE

  • LONDON HEATHROW AIRPORT:  JUBILEE AND BAKE LONDON BRIDGE

  • Met het vliegtuig

    GATWICK AIRPORT op 51 km / 31,69 mijl

  • Met het vliegtuig

    LONDON HEATHROW op 30 km / 18,64 mijl

  • Met het vliegtuig

    LONDON STANSTED op 54 km / 33,55 mijl

  • Met het vliegtuig

    LUTON op 58 km / 36,04 mijl

  • Met de trein

    LONDON BRIDGE TRAIN op 1 km / 0,62 mijl

  • Met de trein

    LONDON WATERLOO op 1,6 km / 0,99 mijl

  • Met de trein

    ST PANCRAS EUROSTAR op 4,5 km / 2,8 mijl

  • Met de trein

    WATERLOO op 1,6 km / 0,99 mijl

Gps:51.505771, -0.095191

Bedrijven

  • CANARY WARF 5 km / 3,11 mi
  • FINANCIAL TIMES 0,1 km / 0,06 mi
  • IBM 0,8 km / 0,5 mi
  • OFCOM 0,1 km / 0,06 mi
  • PWC 0,5 km / 0,31 mi
  • RBS 0,2 km / 0,12 mi

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Samengevat
Op het terrein
  • Parking
  • Restaurant
  • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
  • Wifi
  • Ontbijt
  • Bar
  • Vergaderzalen

THE RESTAURANT

Geniet in ons restaurant van een keur aan heerlijke hapjes en een vriendelijke sfeer. Kom aan het eind van een drukke dag even helemaal tot rust!

Uw vergaderingen en evenementen

We hebben onze eenvoudige, flexibele vergaderfaciliteiten _Space zo ingericht dat ze creatieve geesten inspireren, met alles wat u nodig heeft. Onbeperkt warme dranken en gratis WiFi via glasvezel maken deel uit van het pakket, eten op bestelling.

Beschrijvingen en configuraties van de kamers

vergaderruimtes

Van 1 tot 70 

deelnemers

Configuratie niet beschikbaar voor deze criteria
  • Weet u niet zeker hoe groot de ruimte voor uw evenement moet zijn?

  • Converteer verschillende eenheden om de organisatie van uw evenementen te vereenvoudigen.

  • Is dit hotel niet geschikt voor uw evenement?

    Zoek naar een ander hotel

Onze accommodaties

De gastvrije, moderne en warm ingerichte kamer heeft een comfortabel bed en een praktische badkamer, en biedt alles wat u nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Het hotel is volledig niet-roken

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.6/5  856 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  2.660 beoordelingen

Certificaat van uitmuntendheid 2022

Time verblijf

Avis-klantbeoordeling 3.5/5

Anoniem Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Goed hotel, informeel maar wel prettig.

Geachte Gerben W., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Southwark - near Borough Market erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Mihai | Team member

Rustige locatie, maar toch dichtbij alles

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Isa Alleen - ALL bevestigde berichten

Functioneel ingerichte kamer, compleet ontbijt, goede service

Dear Isabella, We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Styles London Southwark - near Borough Market. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Kind regards, Ibis Styles Southwark

Voorheen betere ervaring

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Anoniem Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Al voor de 4de keer in dit hotel verbleven. Dit keer minder tevreden. De kamer was niet de kamer zoals verwacht en geboekt. Bleek een mindervalide kamer te zijn i.p.v. "The Works" kamer. Hadden voorheen al eens The works gehad, dus weten het verschil. Keys werken dan eerst maar half, dan ook bij het vertrek werkte het ticket van de parking niet. Kortom heel onder het niveau van wat we gewoon waren in dit hotel. Personeel leek me ook met veel minder ervaring als voorheen.

Dear Detleff, Thank you for taking the time to share your experience staying at ibis Styles London Southwark. We truly appreciate the feedback. We are very sorry to hear that your most recent stay was less than satisfactory. Please allow me to express my sincere apologies. At ibis Styles, we make it our main priority to ensure all of our guests have an amazing experience, so we are obviously saddened to know we did not achieve that on this occasion. We are sorry you were disappointed by the rooms offered to you. Unfortunately, due to a technical issue, we were not able to accommodate you in one of our Suite rooms, so you were offered two interconnecting rooms instead for the price of one room. You had two bathrooms instead of one, and three beds instead of one bed and a sofa bed. We are very sorry you were not happy with this, and that it was not made clearer on your arrival. We are also sorry you felt disappointed by the service provided by our team. As you mentioned yourself, we do have a few new starters in reception. They are being given all the training necessary to ensure they are offering the very best service in no time, the same we pride ourselves very much of offering every day. Rest assured your feedback will be passed on to the relevant departments. Thank you once again, Detleff, for the valuable feedback, as it allows us to continuously improve the quality of our services. We hope to welcome you back soon. Kind regards, Juliana Quaresma - Hotel Team Leader

Fijn verblijf met een goede locatie

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Wtc Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Het hotel ziet er erg leuk uit, de kamer was Prima, alleen de douchekop zit volledig onder het kalk. Wat zonde is want het kan zo opgelost worden. Het was wel erg warm in de kamer. Desalniettemin een fijn verblijf gehad

Dear Wilma, We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Styles London Southwark - near Borough Market. We are glad to here that you had a overall good stay with us, with you enjoying our central location close to Borough Market. I am sorry to here you had a problem with the shower head throughout your stay. Please note our reception is 24 hours where any member of staff would of been happy to help you with this issue. Thank you again for sharing your experience, and we hope that this issue won't stop you from staying in the future. Sincerely, Leyla - Front office Team member

Geweldige hotelervaring

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Thomas Alleen - ALL bevestigde berichten

Persoonlijke behulpzame service, heel vriendelijke gastvrije ontvangst, kamer zeer comfortabel en net, goed verzorgd en uitgebreid ontbijt. Dit hotel was een aangename ontdekking!

Dear Thomas, Thank you for taking the time to share your experience staying at ibis Styles London Southwark. Your feedback is much appreciated. We are happy to hear that, despite facing difficulties to make the booking, you had a pleasant stay with us. We are also glad you enjoyed the service provided by our team, as well as the room and the breakfast. I am sure your feedback will serve as motivation to us all, as we work hard to ensure all of our guests feel welcome. Thank you once again, Thomas, for the valuable feedback. We would also be extremely grateful if you could share your experience on the following link: https://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g186338-d313127-Reviews-Ibis_Styles_London_Southwark-London_England.html Thank you in advance! We hope to welcome you back soon, and wish you a fantastic weekend! Kind regards, Juliana Quaresma - Hotel Team Leader

In samenwerking met TripAdvisor

Onze andere etablissementen in de buurt