ibis Bali Kuta

ibis Bali Kuta 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.3/5 33 beoordelingen

Zien op een kaart

Extras van het hotel

  • 15 min. van de internationale luchthaven van Bali

  • Veel beroemde toeristische trekpleisters zijn eenvoudig bereikbaar

  • Gratis parkeergelegenheid in de kelder van het hotel

  • Gratis WiFi in het hele hotel

  • 24-uurs roomservice en receptie

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Hotel locatie

ibis Bali Kuta

Jl Raya Kuta No 77, Kuta, Bali
80361 KUTA
Indonesië

Gps:-8.74109, 115.17874

Toegang en transport

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Samengevat
Op het terrein
  • Parking
  • Pendeldienst
  • Restaurant
  • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
  • Wellness
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Ontbijt
  • Bar
  • Vergaderzalen

RENDEZ-VOUS

Heerlijke gerechten à la carte. Tijdens uw verblijf kunt u de culinaire hoogstandjes van onze ibis-restaurants ontdekken. We zijn 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, en elke avond van 19:00 tot ten minste 22:30 geopend.

Uw vergaderingen en evenementen

Volledig uitgerust voor presentaties of directievergaderingen.

Beschrijvingen en configuraties van de kamers

vergaderruimtes

Van 1 tot 255 

deelnemers

Configuratie niet beschikbaar voor deze criteria
  • Weet u niet zeker hoe groot de ruimte voor uw evenement moet zijn?

  • Converteer verschillende eenheden om de organisatie van uw evenementen te vereenvoudigen.

  • Is dit hotel niet geschikt voor uw evenement?

    Zoek naar een ander hotel

Onze accommodaties

Bij ibis doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt en slaapt als een roos. Ruime, gezellige en moderne kamers, comfortabele bedden, badkamer of apparatuur. De ibis kamer heeft alles, dat is zeker.

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen van gasten

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.3/5  33 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  504 beoordelingen

Wouldn't be my first choice

Tripadvisor-waardering 1.0/5

NTROO Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

If you fly Jetstar be prepared to stay here when they cancel your flight. Hotel rooms are small old but livable. Bed has hardest and worst mattress..had minimal sleep and woke with sore back. Service ordinary..meals sub par..especially considering Bali does thus pretty well.

Dear NTROO, Thank you first for the time you have spare during share this recent stay experience during your layover as an airline stranded passenger. We do understand that you are quite disappointed as your flight was cancelled. Please accept our sincere apology for could not giving your stay experience as expected. We will take it as our concern to be able in taking the best developing possibility that we could take. However, we will be glad if we could have another opportunity in serving you better of your future trip by holiday or business trip. Feel free to let us know should you have any opportunity of visiting us again during your holiday or business trip. Regards, Priyatna Widjajasoekma

Good budget option near airport

Tripadvisor-waardering 4.0/5

andre2682021 Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Hotel was in relatively good condition after the pandemic. We requested for a quiet room and they placed us in a corner room without any adjacent room, very comfortable. The bed was in good condition, still firm and we had a nice sleep on it. Breakfast was adequate with fresh fruit and some local dishes.

Dear Andre2682021, At first, let us thank you for the time you have spare during share your stay experience at ibis Bali Kuta. Very glad in knowing that you were in overall ,enjoying your stay experience with us. It is our pleasure and we will be glad also should you have another plan in staying with us again in your future trip. Feel free to let us know should you have any plan in staying again with us as we will be happy for providing another pleasant stay experience for you at ibis Bali Kuta. Regards, Priyatna Widjajasoekma

Goed budget hotel.

Tripadvisor-waardering 3.0/5

ad k Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Goed budget hotel en is gunstig gelegen, de luchthaven ligt op ca. 10 minuten rijafstand. Kamers zijn klein maar schoon. Ontbijtbuffet is inclusief. Personeel is behulpzaam en vriendelijk. Enkele lokale restaurantjes zijn in de buurt aanwezig.

Dear Valuable Guest, Our appreciation for the time you have taken during share this stay experience. Glad to read that you were experiencing a pleasant stay with us. Our strategic location which very near to the airport surely makes you comfortable. We have a room with a standard size for ibis brand. Should it did not suit your expectation, we do regret. Please help us in improving our service to be better in the future. We are open to receive your advice in detail and any expectation of guest side for our hotel, through our direct email. Hopefully we could to have another opportunity in welcoming you back with better service for your pleasant stay. Regards,

Zonder franjes en dicht bij de luchthaven gelegen

Tripadvisor-waardering 4.0/5

MichelRumst_Belgium Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Correct hotel zonder verrassingen - heel lekker ontbijt. We hebben wel moeilijkheden gehad om ons te laten ophalen op de luchthaven, deels als gevolg van erg bureaucratische houding van de persoon die onze telefoon beantwoordde, anderzijds door de chaos op de luchthaven van Denpasar die net opnieuw open was na drie dagen sluiting wegens een vulkaanuitbarsting op Lombok.

Dear MichelRumst, I sincerely thank you for your comment. Regret to know that you had experienced an unpleasant situation at the airport as the airport was closed due to Mount Rinjani eruption upon your arrival. We are very sorry to learn that you had difficulties to arrange a transport at that particular time as we were as well of course impacted with the closure of the airport. I am happy however to know that you were satisfied with your stay...especially with our breakfast. It is our hope that you would have the chance again to visit us in the near future and experience another wonderful stay with us. Cordially,

Redelijk Hotel

Tripadvisor-waardering 3.0/5

jeanverdier Soloreis - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Ibis Kuta is een redelijk hotel. De kamers zijn simpel met een kleine badkamer, Er is geen koelkast. Het ontbijt is ook simple, meer gericht op de locale bevolking. Het personeel is zeer vriendelijk en doen er alles aan om het naar je zijn te maken. Het is vrij ver lopen naar het centrum maar in de buurt zijn wel aardig wat restaurantjes.

In samenwerking met TripAdvisor

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

  • 25 beoordelingen 9.6/10 Locatie
  • 55 beoordelingen 5/10 Kamer
  • 65 beoordelingen 8.4/10 Service
  • 38 beoordelingen 5.8/10 Netheid
  • 29 beoordelingen 5.6/10 Eten
  • 18 beoordelingen 1.3/10 Comfort
  • 16 beoordelingen 6.3/10 Ontbijt
  • 11 beoordelingen 7.1/10 Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Mogelijk gemaakt door Trustyou