In onze verklarende woordenlijst vindt u een overzicht van de termen die worden gebruikt in de evenementensector.
Wereldwijd kunnen meer dan 200 hotels van de Accor-groep evenementen van het type ‘Conventie’ huisvesten. Deze hotels kunnen minimaal 250 personen ontvangen (vergaderzalen en kamers). U herkent ze eenvoudig met onze tool My Venue Finder.

Gli hotel Accor possono ospitare diversi tipi di eventi dall'economico al lussuoso, di dimensione variabile, dal «board meeting» alla convention, dalla formazione o dal lancio di prodotti, fino a matrimoni o ad altri eventi personali.

Met de tool My Venue Finder kunt u alle hotels van de Accor-groep op een kaart vinden op basis van het aantal kamers, vergaderzalen en aangeboden diensten.

Op de site Meetings.accor.com kunt u met een paar klikken uw groepsaanvraag opstellen en naar een of meer Accor-hotels verzenden.

Nee, deze service is gratis.

Nadat u de gewenste hotels hebt geselecteerd, bepaalt u uw behoeften in vijf stappen:

 1. Algemene informatie
 2. Vergaderzalen
 3. Reservering
 4. Kamers
 5. Bevestigen en verzenden

U kunt maximaal drie Accor-hotels tegelijk vergelijken aan de hand van de criteria Dienstverlening, Activiteiten en Kamers. Dit is mogelijk «Toevoegen aan uw selectie en vergelijken».

U kunt één online offerteaanvraag naar maximaal drie hotels sturen.

Hiervoor kunt u onze functie Metrisch omrekenen gebruiken die u in de toolkit vindt.

Hiervoor kunt u onze functie Metrisch omrekenen gebruiken die u in de toolkit vindt.

Ga naar de site all.accor.com als u individuele kamers wilt reserveren.

Ja, u kunt ook voor alleen één dag een vergaderzaal reserveren.

Dit is de datum waarop u uiterlijk de reservering moet vastleggen.

Bij elke stap in de behandeling van uw aanvraag wordt per e-mail contact met u opgenomen. Het hotel kan ook telefonisch contact met u opnemen om uw behoeften verder in kaart te brengen.

Onze hotels reageren (op werkdagen) gemiddeld 24 uur nadat u uw online offerteaanvraag hebt verzonden.

Het Meeting Planner-aanbod van het Club Accor-loyaliteitsprogramma is speciaal bedoeld voor mensen die vergaderingen en professionele evenementen organiseren. Met elk evenement dat u organiseert bij een van de deelnemende Accor-hotels spaart u punten. Dit programma is helemaal gratis.

Voor meer informatie of om u in te schrijven, Klik hier.

Status-punten en overnachtingen worden meegenomen voor de berekening van uw Status. Deze punten en overnachtingen kunnen worden gespaard tijdens een verblijf dat in aanmerking komt voor punten in een hotel dat deelneemt aan het loyalty programma van ALL. U kunt eveneens Status-punten sparen tijdens een evenement dat in aanmerking komt voor punten in het kader van de aanbieding Meeting Planner.

De Rewards-punten komen overeen met de punten die u kunt gebruiken voor een korting op uw factuur tijdens uw overnachtingen in het hotel. U maakt in dat geval gebruik van de optie 'Reserveren met mijn punten', bijvoorbeeld om Dream Stays te reserveren, te profiteren van Elite Experiences, of om uw punten om te zetten naar een loyalty account van onze partners...

Alle punten die u spaart zijn Rewards-punten (punten voor uw overnachtingen, punten in het kader van Meeting Planner, punten in het kader van speciale aanbiedingen, versnellingspunten die gerelateerd zijn aan uw status, punten van badges via Places by ALL....).

Bent u lid van het programma ALL, klik dan hier om u aan te melden voor de aanbiedingen van Meeting Planner.

U kunt Status-punten of Rewards-punten sparen wanneer u een zakelijk evenement of een bijeenkomst organiseert in een hotel van Accor dat deelneemt aan het loyalty programma en dat meedoet aan de betreffende aanbieding*:

 • Voer het kaartnummer van uw ALL-kaart in tijdens het afsluiten van het contract ten behoeve van het evenement
 • De Status-punten en Rewards-punten worden bijgeschreven door het hotel nadat de gehele factuur met betrekking tot het evenement is voldaan.

In het kader van het aanbod van Meeting Planner is het mogelijk om uw Rewards-punten over te zetten naar een account van andere leden van het loyalty programma. Dit kan uitsluitend middels een verzoek bij onze Accor klantenservice.

Om het telefoonnummer te vinden van de klantenservice, gaat u naar Uw help-pagina op all.accor.com.

U kunt tot 15 begunstigden kiezen aan wie u uw Rewards-punten kunt doorgeven. De begunstigden dienen lid te zijn van ALL. U kunt deze lijst van personen op elk gewenst moment veranderen. Het toevoegen of verwijderen van begunstigden aan deze lijst kan uitsluitend geschieden via uw telefonisch verzoek bij onze Accor klantenservice. Om veiligheidsredenen ontvangt u via SMS en e-mail een code van 4 tekens voor elke nieuwe persoon die u wilt toevoegen aan de lijst. U dient deze code te verstrekken aan de adviseur van de klantenservice om de toevoeging van de persoon te bevestigen.

Zodra u de nieuwe begunstigde (of begunstigden) heeft toegevoegd aan uw ALL-account, kunt u bij de klantenservice van ALL vragen Rewards-punten over te zetten naar het account.

Het overzetten van de Rewards-punten is op de volgende manier beveiligd:

 • voor een schenking van 1 tot 20.000 Rewards-punten zullen we u vragen via e-mail een kopie van uw identiteitsbewijs aan te leveren,
 • voor een schenking van 20.000 Rewards-punten of meer zult u een code van 4 tekens ontvangen via e-mail en SMS. Om de puntenoverdracht af te ronden, dient u deze code door te geven aan de adviseur van de klantenservice.

Vanaf de datum van de overdracht van de punten heeft u 5 dagen om het verzoek te annuleren. U kunt maximaal 30 overzettingen per kalenderjaar laten uitvoeren (van 1 januari tot 31 december).

Om optimaal van deze service te profiteren, dient aan de volgende voorwaarden te worden voldaan:

 • u bent reeds lid van het loyalty programma ALL en u heeft de Algemene Voorwaarden van het programma geaccepteerd,
 • uw inschrijving voor het aanbod van Meeting Planner is geldig. De inschrijving is twee jaar geldig vanaf het moment van inschrijving. Na deze periode dient uw inschrijving vernieuwd te worden om van het aanbod te kunnen blijven profiteren,
 • u dient in elk geval eenmaal punten te hebben gespaard in het kader van het aanbod van Meeting Planner,
 • deze handelingen kunnen uitsluitend worden uitgevoerd door de persoon wiens voor- en achternaam geregistreerd staan op de ALL-kaart.

In het kader van het aanbod van Meeting Planner spaart u 1 Status-punt en 1 Rewards-punt voor elke € 2 (twee euro) die u besteedt*.

De volgende evenementen en uitgaven komen in aanmerking voor het sparen van Status-punten en Rewards-punten:

 • Elke reservering in het kader van een zakelijke bijeenkomst die meer dan 8 kamers betreft,
 • Elk evenement geboekt voor professionele doeleinden,
 • De reservering van een vergaderzaal,
 • Alle horeca-uitgaven en reserveringskosten voor de overnachting van een groep, waarbij de kosten al dan niet deel uitmaken van een forfait in het kader van een studiedag of seminar.

Horecadiensten die apart worden ingekocht, komen niet in aanmerking voor het sparen van punten.

Punten die worden gespaard op basis van het aanbod van Meeting Planner worden berekend op basis van het bedrag van de in aanmerking komende kosten exclusief belastingen, na aftrek van personeelskosten, kosten voor diensten van leveranciers en in voorkomende gevallen, bemiddelingskosten.

Uw punten kunnen uitsluitend worden bijgeschreven door het hotel waarin u uw evenement heeft georganiseerd.

U kunt van het Meeting Planner-aanbod profiteren als u lid bent van het Club Accor-loyaliteitsprogramma en een accountnummer hebt.

Als u al lid bent van het Club Accor-programma, klikt u hier en gaat u met uw e-mailadres en uw gebruikelijke aanmeldcodes naar uw account.

Als u nog geen lid bent van ons loyaliteitsprogramma, klikt u hier en maakt u uw account.

U kunt als volgt uw puntenoverzicht weergeven:

 1. Ga naar uw account (rechtsboven op het scherm).
 2. Vul uw e-mailadres of het nummer van uw ALL-kaart en het wachtwoord in.
 3. Klik op het tabblad Mijn loyaliteitskaart.
 4. U vindt de detailgegevens van uw activiteiten in Mijn puntenoverzicht.

Voor het gebruik van Rewards-punten in het kader van een aanbieding van Meeting Planner gelden de volgende regels:

 • Het hotel dient deel te nemen aan het ALL programma en het aanbod van Meeting Planner aan te bieden
 • Het gebruik van deze betaalwijze dient tijdens de reservering van uw evenement of vergadering kenbaar te worden gemaakt.
 • De betaling met Rewards-punten dient ter plaatse, of indien de kaarthouder niet aanwezig is op het evenement, tijdens een telefonisch onderhoud met de kaarthouder te worden uitgevoerd
 • Het bedrag dat wordt voldaan middels de Rewards-punten mag niet hoger zijn dan 15% van het totale factuurbedrag exclusief belastingen. Bovendien geldt voor de betaling met Rewards-punten een maximumbedrag van € 1.500 (of een daarmee overeenkomend bedrag in lokale valuta).

Voor meer informatie over het aanbod van Meeting Planner, klik hier.

Toolbox
Mijn locatie vinden Ruimtecalculator Convertor Fotobibliotheek Veelgestelde vragen Contact
Terug naar boven