Ontdek Hybrid Meetings

  1. Eenvoudig te gebruiken en gegarandeerde gegevensbeveiliging 
  2. Veilige omgeving voor deelnemers aan de vergadering
  3. Vergaderruimte op maat dankzij onze speciale deskundige teams
  4. Flexibele verkoopvoorwaarden en beloningen
Meer informatie Meer informatie

Onbegrensde vergaderingen.

Breng uw teams dichter bij elkaar – waar ze ook zijn. Organiseer hybride vergaderingen en geniet van de gastvrijheid in hotels dankzij ALL CONNECT met ALL – Accor Live Limitless. Met flexibele verkoopvoorwaarden en wereldwijde samenwerkingen met de beste technologieaanbieders, kunt u efficiënte live- en virtuele vergaderingen organiseren voor ieder budget.

Video afspelen.

We begrijpen uw behoeften

De beste technologiepartners

Onze ALL CONNECT-services omvatten probleemloze technologie die fysieke en virtuele teams samenbrengen tot één live-ervaring. Een breed assortiment beveiligde apparatuur voor hybride vergaderingen, waaronder toonaangevende audio- en video-oplossingen in samenwerking met Microsoft Teams, zorgen voor soepel verlopende virtuele interactie op meerdere locaties tegelijk. Zodat iedereen zich gezien voelt, waar hij of zij ook is.

Veilige omgeving

Geniet van het comfort van een vergaderruimte en alle voordelen van de gastvrijheid in een hotel, inclusief karakteristieke versnaperingen en dinerervaringen. Dankzij ons deskundige ALLSAFE-programma met vergaderprotocollen op maat, zijn maatregelen voor de hoogste hygiëne en veiligheid gegarandeerd. Maak contact met uw publiek en zorg voor volledige gemoedsrust voor uw live aanwezigen.

Geslaagde vergaderingen

Onze speciale experts voor vergaderingen en evenementen ondersteunen vergaderingsplanners bij het organiseren van geslaagde evenementen, ongeacht uw budget. Van workshops, trainingsdagen en team building-evenement tot grootschalige meerdaagse conferenties, onze teams staan tot uw beschikking om u de perfecte hybride vergaderervaring te bieden, online en op locatie. Bovendien zijn er tutorials en tips waarmee vergaderingsplanners de best mogelijke hybride vergaderingen kunnen organiseren.

Flexibele verkoopvoorwaarden en beloningen

We hebben wereldwijd flexibele voorwaarden geïntroduceerd die voldoen aan de behoeften van professionals.  Bovendien kunnen leden van ALL - Accor Live Limitless, Reward-punten sparen voor elke vergadering die wordt geboekt via het ALL Meeting Planner-aanbod. Wees aanwezig. Word beloond.

Ontdek aanbiedingen voor Meeting Planner

MEETING PLANNER

En zoals altijd wordt u beloond voor elke vergadering die is geboekt met het ALL Meeting Planner-programma

Wordt beloond Wordt beloond

Wilt u meer weten over Accor Meetings & Events?

Ontvang regelmatig onze speciale aanbiedingen en informatie door u aan te melden voor de Meetings & Events-nieuwsbrief.